Bagaimanakah saya menyekat ahli?
Pilih Sekat pada profil mereka atau dalam perbualan anda. Anda tidak akan dapat melihat satu sama lain atau bertukar mesej lagi.
Anda boleh menyahsekat ahli dalam Tetapan, di bawah Ahli yang disekat.
Menyekat ahli juga menamatkan perhubungan antara anda, dan menarik balik sebarang kisah kejayaan yang anda kongsi. Mereka tidak diberitahu bahawa anda telah menyekat mereka.
