Bagaimanakah saya menyahaktifkan atau memadam akaun saya?
Dalam Tetapan: Nyahaktifkan menyembunyikan profil anda sehingga anda log masuk semula. Padam menyembunyikannya serta-merta dan menghapuskan akaun serta data anda secara kekal selepas 30 hari.
Berubah fikiran? Log masuk dalam tempoh 30 hari itu untuk memulihkan akaun anda.
Memadam akaun anda juga menamatkan perhubungan anda, dan kisah kejayaan anda dikeluarkan daripada laman ini.
