Hesabımı nasıl devre dışı bırakır veya silerim?

Ayarlar'da: Devre dışı bırak tekrar giriş yapana kadar profilinizi gizler. Sil profilinizi hemen gizler ve 30 gün sonra hesabınızı ve verilerinizi kalıcı olarak siler.

Fikrinizi mi değiştirdiniz? Hesabınızı geri yüklemek için bu 30 gün içinde giriş yapın.

Hesabınızı silmek ilişkinizi de bitirir ve başarı hikâyeleriniz siteden kaldırılır.

Yanıtınızı bulamadınız mı?

Destek ekibimiz size yardımcı olacak.

Bize ulaşın